Wat ik allemaal doe – Triflex – Pompdagen

Wat ik allemaal doe – Triflex – Pompdagen

Op vrijdag 10 januari was ik erg op tijd in Zwolle! En zag dat ik de camera nog in de auto had liggen, en ja wat is er dan mooier om het bedrijf waar ik werk op de foto te zetten! Even oefenen met longexposure fotografie. En de Ceintuurbaan is daar de perfecte plek voor. Het is daar lekker druk met auto’s en vrachtauto’s.

WAT IK VERDER ALLEMAAL DOE!
Bij Triflex werk ik fulltime als medewerker binnendienst en daarnaast mag ik graag werken aan allerlei leuke en gave drone opdrachten voor Made by Drones. Ben ook bestuurslid bij de Pompdagen in Heino en verantwoordelijk voor de op- en afbouw.
Ook breng ik graag tijd door met mijn twee prachtige dochters en vrouw ?
Meer weten over mij of Made by Drones stel gerust een vraag!

Wat ik allemaal doe – Triflex – Pompdagen
Wat ik allemaal doe - Triflex - Pompdagen

www.madebydrones.nl/bouw-projecten-overijssel

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.

Meer informatie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.