Vrijstaande Villa Heino | Made by Drones

Vrijstaande Villa Heino | Made by Drones

In opdracht van Bouwbedrijf Gebr. Meijer uit Raalte deze vrijstaande villa in beeld gebracht. De villa is naar ontwerp van Herman Harms – Ontwerp en bouwbegeleiding uit Raalte. De woning is gasloos en energieneutraal op geleverd door installatiebedrijf Nijhof uit Broekland. De woning is vakkundig gerealiseerd door de vaklieden van Bouwbedrijf Meijer. Ook zo’n prachtige villa laten bouwen, neem geheel vrijblijvend contact op met de Gebr. Meijer. Hier vindt u de contact gegevens http://www.gebrmeijer.nl/contact!

Heeft u nou ook een woning of project welke u in beeld wil brengen? Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij kunnen niet alleen vanuit de lucht uw project vastleggen maar ook een combinatie met grondbeelden is een mogelijk.

Vrijstaande Villa Heino | Made by Drones


Vrijstaande Villa Heino

Gebr. Meijer uit Raalte heeft aan de rand van Heino een prachtige villa gerealiseerd!

Ook een luchtfoto of video informeer gerust eens naar de mogelijkheden! Wij geven ook leuke demonstraties met de drone en zelf even vliegen behoort ook tot de mogelijkheid. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen of bel even met Tel: 06 – 200 93 642!

Vrijstaande Villa Heino | Made by Drones

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.