Tuinexpo Salland Luttenberg – Live Stream

Tuinexpo Salland Luttenberg – Live Stream

Voor de Tuinexpo Salland verzorg ik deze 20e editie een live stream en een timelapse van de opbouw en de expo zelf. De geïnstalleerde camera welke via een UTP kabel verbonden is aan het internet, kan ik op afstand uitlezen. En zo de foto’s die elke 2 minuten worden gemaakt back-uppen op mijn vaste PC en er vanaf mijn thuiswerkplek een video van kan maken. Zo hoeven we niet elke keer naar de locatie om alles uit te lezen. Meer weten over het maken van een timelapse of een live stream voor uw project of evenement, informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

De timelapse video is hieronder te bekijken.

20e Editie van de Tuinexpo Salland
Elke twee jaar organiseert de Stichting Manege “De Luttenberg” de Tuinexpo Salland en dat nu dus voor de 20e keer! Naast de vele bijzondere aangelegde tuinen zijn er tal van stands om het gevoel van het voorjaar te beleven en de lentekriebels te temmen. Trends op het gebied van onderhoudsvriendelijke tuinen, tuinmeubilair, zonnewering en planten. Maar ook fruitbomen, tuinkassen, tuinmachines, tuinontwerpen, verlichting, sierhekwerk, schuttingen, tuinhuisjes, overkappingen. Maar er is nog veel meer te zien, te beleven en te proeven…… ! En wat je zeker niet mag missen?
– Spiksplinter nieuw terras
– Groenste expo van Overijssel door zes aangelegde tuinen en diverse standhouders met info over groene energie
– Boekenruil met tuinboeken
– Secret garden: voor de lekkere trek wordt ook gezorgd
– Diverse lezingen

Bron: Tuinexpo Salland

Tuinexpo Salland Luttenberg - Live Stream

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.