Reko Raalte – 50 jarig jubileum

Reko Raalte – 50 jarig jubileum

Begin januari opnames mogen maken van de festiviteiten rondom het 50 jarig jubileum van de Reko Raalte waaronder de open dag, feestavond personeel en de jubileum middag voor genodigden! Deze dagen een aantal uren aanwezig geweest met de camera en de drone om diverse momenten vast te leggen.

Op vrijdagavond zijn de festiviteiten rondom het jubileum afgetrapt met een feest voor het personeel waar de band Lead de muzikale invulling heeft verzorgd! Het was gezellig tot in de late uurtjes. De zondag stond in het teken van de open dag, Reko Raalte stelde het gehele terrein open voor het publiek. De meeste machines waren voor deze dag terug gekeerd op het terrein van de Reko Raalte om demonstraties te geven en om te laten zien. Er was van alles te zien, van shovels, vrachtwagens, kranen, puinbrekers tot mini speel kraantjes voor de kinderen. Binnen een half uur na opening waren er al ruim 200 belangstellenden binnen. Deze dag zijn er ruim 3000 bezoekers geweest om een kijkje te nemen in de wereld van de Reko!

Op maandagmiddag was er een jubileum middag voor genodigden. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gekeken naar een spectaculaire lasershow en kon er in het Reko Theater een 3D dilm bekeken worden van de zandwinning en het verwijderen van asbest!

De gehele aankleding, het hapje en een drankje werd verzorgd door Bekedam food & events!

Reko Raalte – 50 jarig jubileum

Reko Raalte - 50 jarig jubileum

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.