Hoogeboom Raalte | Sterk in Uitvoering

Hoogeboom Raalte | Sterk in Uitvoering

Voor Hoogeboom Raalte heb ik reeds een aantal projecten mogen vastleggen vanuit de lucht!

O.a. de volgende projecten:

Wehkamp Zwolle:

Wehkamp Zwolle

In Zwolle wordt gestart met de nieuwbouw van een 2e sorteercentrum voor de Wehkamp. In opdracht Hoogeboom Raalte heb ik een paar luchtfoto's gemaakt!

Watergang de Zegge VII Raalte:

There is no album selected or the gallery was deleted.

Werkzaamheden Heeten:

Werkzaamheden Weseperweg Heeten

Werkzaamheden Weseperweg Heeten i.o.v. Hoogeboom Raalte

Hoogeboom Raalte | Sterk in Uitvoering

Geen opdracht zo moeilijk, of hij is wel uitvoerbaar. Die bedrijfsopvatting zegt veel over Hoogeboom Raalte. Uitdagingen aangaan. Maar wel met de Sallandse mentaliteit. Niet te beroerd hard te werken. Trots op het eindresultaat. Kortom: Sterk in uitvoering.

Aannemen, verhuur en recycling

Aannemen van werk, verhuur van machines, containers en recycling, dat zijn de drie bedrijfstakken, waarbinnen Hoogeboom Raalte opereert. Binnen die bedrijfstakken werken we zowel kleinschalig als op grote schaal. Daarvoor hebben we bijvoorbeeld rupskranen die we inzetten voor totaalsloop tot minigravers die we met een kraan over de schutting in uw achtertuin neerzetten.

Grootschalige projecten

Een extra dimensie ontstaat door de combinatie van aannemen, recycling en verhuur. Het stelt u in staat grootschalige projecten bij één bedrijf onder te brengen. U heeft dan met slechts één aanspreekpunt te maken, met alle voordelen van dien. Wij verzorgen uw project van a tot z. Bijvoorbeeld: eerst het sloopwerk inclusief asbestsanering, zie ook Subsidieregeling asbestsanering, dan het grondwerk inclusief de aanleg van riolering en tenslotte de afwerking, inclusief bestrating.

Modern machinepark

Ons machinepark is modern en specialistisch. Mede door het grote aantal draaiuren vervangen we de machines regelmatig. Door schaalvergroting breidt ons machinepark ook uit. Dat maakt het mogelijk in te spelen op snel veranderende technieken, veiligheidseisen en overheidsmaatregelen.
Bron: http://hoogeboom-raalte.nl/

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.