Dronefoto van het jaar 2016

 
Dronefoto van het jaar 2016 is vandaag bekend gemaakt! Helaas ben ik niet de winnaar, deze foto heeft gewonnen “Eb bij Nieuwe Statenzijl – From The Sky”. Om als “publiekswinnaar” te eindigen kwam ik helaas wat stemmen te kort, maar wil iedereen wel heel erg bedanken voor het stemmen en de leuke reacties. Uit eindelijk zijn er honderden foto’s ingezonden op de website van PixAir en behoorde ik uiteindelijk tot de 15 geselecteerde foto’s.

Door een vak jury bestaande uit natuurfotografen is er uiteindelijk na lastig kiezen een top 3 gekozen en door het stemmen is er een publiekswinnaar gekozen! Mijn foto van de “Zonsondergang Wythmenerplas Zwolle” is uiteindelijk met een eervolle vermelding op de 6e plaats geëindigd. Waar ik al heel blij mee ben om van de honderden inzendingen bij de top 15 te staan als plaats 6. Dronefoto van het jaar 2016 is een initiatief van Wiebe de Jager van Dronewatch in samenwerking met PixAir en CameraNu!

Via deze link zijn alle foto’s op volgorde van populariteit te zien http://www.pixair.nl/nieuws/dronefoto-jaar-2016-uitslag/

Zelfs het dagblad AD en de NOS heeft nog even aandacht gegeven aan de Dronefoto van het jaar 2016!! http://www.ad.nl/nieuws/dit-zijn-de-mooiste-dronefoto-s-van-2016~a7fd58b4/ http://nos.nl/artikel/2146664-nederland-van-boven-deze-buitenaardse-foto-is-de-mooiste.html

Op naar volgend jaar om misschien dan weer genomineerd te worden en misschien wel als 1e te eindigen! Voor nu ga ik gewoon door met mooie foto’s en video’s maken, wil je dit blijven volgen like dan mijn Facebookpagina MadebyDrones of subscribe mijn YouTube Kanaal!!

Dronefoto van het jaar 2016

 
 
 

facebook                          youtube-subscribe

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.