Commercial het Drakennest Avonturenpark Hellendoorn

 
Commercial het Drakennest Avonturenpark Hellendoorn “behind the scenes” een kijkje achter de schermen! Op vrijdag 24 februari werd ik aan het einde van de middag gebeld voor drone shots opnames voor een commercial. Na een aantal vragen te hebben beantwoord zou ik later horen of het definitief door zou gaan. Een paar dagen later werd er gebeld door het bedrijf Walt Wonder Schmidt dat de opnames door konden gaan. Hoe gaaf is dat, de drone gaat een rol spelen in een commercial voor Avonturenpark Hellendoorn.
Voor Made by Drones zijn dit de eerste opnames voor een film productie bedrijf op een filmset met acteurs en film crew. Een paar dagen voor de draaidag werden de gegevens via de email verstuurd, een callsheet waar in het kort de hele commercial weer gegeven was met de tijden wanneer je aanwezig diende te zijn. De commercial staat in het teken van de nieuwe attractie ‘Het DrakenNest en de draak Hellendra’ welke op 12 april in samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind op een bijzondere manier wordt geopend.

Op woensdag 8 maart zouden in eerste instantie de opnames zijn, helaas was het weer dermate slecht dat de draaidag naar donderdag 9 maart werd verplaatst. Helaas was het de donderdagmorgen ook niet heel mooi weer en werden daardoor de opnames flink vertraagd. Tussen de buien door werd er in de bossen op het landgoed “de Cannenburgh” te Vaasen de opnames gemaakt met de dappere ridders die de hoofdrol spelen in deze commercial.
Om 13:00 uur moest ik volgens het callsheet aanwezig zijn, alleen door de vertraging van ‘s morgens is dit wat uitgelopen. Zodoende kon ik mooi nog een aantal scenes achter de schermen meekijken. Tegen 14:00 uur was het tijd voor de drone shots, de drone was de draak welke achter de ridders aanzat. Rennend over het pad gingen de ridders al achterom kijkend naar de draak richting het kasteel. De drone moest van een hoogte in een keer duikend richting de ridders. Eenmaal bij het kasteel aangekomen werden daar de laatste drone shots genomen. Daar zat de draak voor de laatste maal achter de ridders aan vlak bij de bak met geld.

Op locatie de Cannenburgh zaten tegen 17:00 uur de drone shots erop, nu kon ik samen met de producent nog een paar shots maken nabij het Avonturenpark te Hellendoorn. Net voordat de duisternis in viel waren alle drone shots genomen en zat deze draaidag er voor mij op.

Wat een bijzondere dag, voor het eerst meegedraaid op een filmset met acteurs en voor het eerst drone shots gemaakt voor een commercial! Weer een ervaring rijker en een mooie klus voor mijn portfolio. Nu is het aan productie en filmbedrijf Walt Wonder Schmidt om de ruwe beelden te editten tot een gave commercial. Op 24 maart was het zover de commercial werd op de Facebookpagina van Avonturenpark Hellendoorn online gezet. Was is hij super tof geworden, inmiddels is hij meer dan 24.000 keer bekeken en vanaf 12 april is de attractie in het echt te bewonderen.

Tijdens de draaidag is er door de crew van Walt Wonder Schmidt ook een hele serie foto’s gemaakt, dat geeft een mooie beeld hoe zo’n draaidag er uitziet achter de schermen. Hieronder zijn een geselecteerd aantal foto’s te zien. Tevens kun je hieronder het resultaat van de opnames zien de commercial voor de attractie ‘Het DrakenNest en de draak Hellendra’.

Commercial Avonturenpark Hellendoorn

Behind the scenes bij commercial voor Avonturenpark Hellendoorn.

Commercial het Drakennest Avonturenpark Hellendoorn

 
facebook                          youtube-subscribe
 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.