Zwembad De Tippe Heino

Zwembad De Tippe Heino

Zwembad De Tippe Heino de trots van Heino! Met ruim 40.000 bezoekers is het een van de meest bezochte open luchtbaden van de omgeving. Afgelopen jaar hadden ze meer bezoekers in de zomer periode dan Zwembad Tijenraan over het hele jaar!

Het zwembad wordt voornamelijk gerund door de vrijwilligers van “Vrienden van de Tippe” en Sportbedrijf Raalte voorziet het zwembad van de benodigde zwem instructeurs. De voorverkoop is inmiddels gestart en het zwembad opent de deuren op maandag 30 april en sluit de deuren op zondag 2 september.

Tijdens NL doet hebben de Vrienden van de Tippe samen met Heino Aktief het buitenterrein van het zwembad klaar gemaakt voor het nieuwe zwemseizoen. Tevens is er een grote Air Trampoline geplaatst wat het zwemplezier nog groter maakt bij Zwembad De Tippe.

Kortom het is een echte aanrader om lekker even plons te nemen in dit prachtige zwembad! Nu al even dit prachtige zwembad bewonderen bekijk dan even onderstaande luchtfoto’s van zwembad De Tippe. Meer weten over vrienden van De Tippe kijk eens op hun Facebookpagina Facebook – Vrienden van De Tippe

Zwembad De Tippe Heino

Zwembad De Tippe Heino de trots van Heino!

360 graden luchtfoto


Ook een luchtfoto of video informeer gerust eens naar de mogelijkheden! Wij geven ook leuke demonstraties met de drone en zelf even vliegen behoort ook tot de mogelijkheid. Via het contactformulier kunt u contact met mij opnemen of bel even met Tel: 06 – 200 93 642!

Zwembad De Tippe Heino

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.