Truckrun Zozijn Raalte 2018

Truckrun Zozijn Raalte 2018

Afgelopen zaterdag was er weer traditie getrouw de Truckrun Zozijn Raalte 2018! De cliënten van Zozijn Raalte mogen op deze dag mee met de verschillende trucks om een rit door Salland te maken. Chauffeur vereniging Drivers Uut Salland (DUS) organiseert deze dag in samenwerking met Zozijn om hun cliënten een onvergetelijke dag te bezorgen. En volgens mij is dat meer dan gelukt!

Rond de klok van 11:00 uur verzamelden er ca. 200 trucks op het terrein van de Reko zandwinning te Raalte. Rond 12:30 uur vertrok de 1e kolonie naar Zozijn de Kemphaan in Raalte Noord waar de cliënten al stonden te popelen om in te stappen. Luid toeterend vertrokken de trucks om een hun tour door Salland te starten. De route ging dit jaar richting Lemelerveld, Lemele, Hellendoorn, Haarle, Nieuw Heeten, en Heeten om van daaruit weer terug te rijden naar Raalte.

Aan de blije gezichten te zien was het een geslaagde dag met prachtig mooi weer.

Goed om te zien dat er zoveel vrijwilligers, bedrijven en chauffeurs zich inzetten om deze cliënten een prachtige dag te verzorgen.

Hieronder een live video en een aantal foto’s:

Truckrun Zozijn Raalte 2018

Truckrun Raalte georganiseerd door Zozijn en chauffeurs vereniging Drivers Uut Salland DUS en mede mogelijk door vele bedrijven die hun vrachtwagens beschikbaar hebben gesteld voor deze dag!

Kijk ook eens op de pagina waar mooie bouwprojecten vanuit de lucht gevolgd worden! http://madebydrones.nl/bouw-projecten-overijssel/

Truckrun Zozijn Raalte 2018

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.