Regelgeving Drones

Regelgeving Drones

De laatste dagen is er behoorlijk slecht nieuws met betrekking tot drones. Dit komt niet ten goede van de regelgeving die binnenkort gaat wijzigen. Daarom hieronder een link naar de regelgeving waar dronevliegers zich aan moeten houden. Tevens hieronder een filmpje waar door Wiebe de Jager van Dronewatch in het kort een duidelijke uitleg wordt gegeven. Helaas zijn er nog steeds mensen die rondom vliegvelden zoals Schiphol vliegen. Nu zijn er ook al veelal fake berichten over botsingen met vliegtuigen geweest en is het speculeren of dat er echt 3 drones hebben gevlogen. Want de luchtvaartmaatschappijen hebben liever een drone vrij luchtruim en wellicht zijn de professionals ook niet blij met de komende mini droneregeling. Maar laten we als drone gebruikers de bestaande regels handhaven zodat er geen ongelukken gebeuren en wij als hobby piloten deze hobby niet meer kunnen uitvoeren. Dit zou zonde zijn van alle mooie beelden die worden geplaatst op Facebook of YouTube.
Dit bericht delen is natuurlijk altijd goed, hoe meer mensen dit zien hoe beter!! Gebruik de deel knoppen onder aan de pagina! Zelf op de hoogte blijven van mooie beelden die door madebydrones worden gemaakt, like mij op Facebook of Abonneer je op mijn YouTube kanaal.

Wat kun je nog meer doen!


Je kunt je aanmelden bij Air-Share en je kunt de site van Drone Aeret bezoeken om te kijken of je op de plek waar je wil vliegen wel gevlogen mag worden. Je kunt ook even een kijkje nemen op mijn website onder het kopje regelgeving. Daar vindt je een uitgebreide uitleg over de regelgeving of via deze link www.madebydrones.nl/#regel-geving
Air-Share is een platvorm om je drone en vluchten te registreren. Het is in samenwerking met gelijkgestemden opgezet om amateur-piloten de mogelijkheid te bieden omzichzelf te laten zien. Zo geven we met zijn allen aan dat het overgrote deel van de amateurs goed op de hoogte is van de regels en dat we graag openheid van zaken geven. Tevens kun je op de site van Aeret of via deze link http://www.drone.aeret.nl/ zien waar je wel en niet mag vliegen de No-Fly zones.

 

 

MadebyDrones-Regelgeving-Drones

 

 

facebook                          youtube-subscribe

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.