Multimate Sukerbiet Trailrun 2018

Multimate Sukerbiet Trailrun 2018

Zondag 4 februari was er weer de jaarlijkse Multimate Sukerbiet Trailrun 2018 georganiseerd door Team Sukerbiet. Dit alles om geld in te zamelen voor het goede doel! Een run over de mooie natuur van Salland. Beide routes zijn uitgezet in 1 van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Met de Lemelerberg en Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse landschap uitsteekt, biedt dit een uniek parcours met sportieve hoogteverschillen en mooie vergezichten. De 25 km heeft 350 hoogtemeters en de 11 km afstand 155 hoogtemeters! Beide afstanden gaan slechts 1km over verharde wegen.

Wij hebben dit voor hun op beeld vastgelegd, zowel vanuit de lucht als op de grond. De goede doelen van dit jaar zijn ALS Nederland KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society

Paar foto’s


Multimate Sukerbiet Trailrun 2018

Paar foto's van de 5e editie van de Multimate Sukerbiet Trailrun, binnenkort komen de bewegende beelden online!

Meer weten over het toepassen van drones informeer gerust naar de mogelijkheden
contact gegevens

Doelstelling: De ultieme sportieve uitdaging gekoppeld aan het ondersteunen van goede doelen!

Team Sukerbiet heeft tot doel om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. De opbrengst van 2018 komt ten goede aan de Stichting ALS Nederland, KWF Kankerbestrijding en lokale doelen. Als Team Sukerbiet zijn we blij dat we Multimate Lemelerveld als sponsor hebben gevonden die ons kan ondersteunen om onze ambities waar te maken. Als tegenprestatie voor het gebruik mogen maken van het natuurgebied adopteert Team Sukerbiet enkele schapen van Landschap Overijssel en levert daarmee een bijdrage voor de instandhouding van de schaapskudde.
Bron: http://www.teamsukerbiet.nl/index.php/activiteiten

Multimate Sukerbiet Trailrun 2018

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.