Lierderholthuis trapt ALS de wereld uit

Lierderholthuis trapt ALS de wereld uit

Zaterdag 28 april was ik vanaf 09:00 uur aanwezig met een tent vol met drones op de parkeerplaats achter het dorpshuis! Dit in het kader van “Lierderholthuis trapt ALS de wereld uit” om geld in te zamelen voor onderstaand doel. Op deze dag stond “samen in beweging en verbinden” centraal. Op deze dag hebben wij diverse drone demonstraties gegeven en konden de kinderen zelf ook even vliegen met een drone.

Ook Lierderholthuis heeft dit geweldige initiatief gesteund door een sponsoractie op touw te zetten. Met de activiteiten op deze dag is er ruim € 10.000,- opgehaald!

Foto impressie:

Een aantal leden van de mountainbikeclub Zwakenberg uit Wijhe, waar Han Jansen lid van is, beklimmen eind Mei de Mont Ventoux als Team Tineke om ALS ‘de wereld uit te trappen’. Dit in bijzonder om Tineke moreel te ondersteunen.

In samenwerking met de mountainbikeclub organiseren wij op 28 april a.s. een grote actiedag in en rondom het dorpshuis Lierderholthuis en café d’Olde Wettering, waarbij ‘samen in beweging en verbinden’ centraal zal staan.

Er zullen diverse activiteiten plaatsvinden waarbij jong en oud zich aan kan sluiten.

Noteer 28 april in je agenda, wij rekenen op uw komst!
Bron: Plaatselijk Belang Lierderholthuis!

Lierderholthuis trapt ALS de wereld uitLierderholthuis trapt ALS de wereld uit

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.