Farmstacle Run Heino 2016

Farmstacle Run Heino 2016

De Farmstacle Run Heino 2016 is weer voorbij!! Wat een geweldig spektakel was dat, het weer was goed er was een mooi parcours, kortom een goed recept voor een mooie run. Een run van 13,5 km, 8,5 km en er was zelfs een Kids Run voor de kleine stoere boeren! Een obstakel run door en over het boeren leven in en rondom Heino. Starten uit een veewagen, over diverse obstakels heen en richting het zwembad en door diverse sloten. Onderweg werden er veel landbouwvoertuigen getrotseerd en veel blubber en water, voor de toeschouwers was er een fiets route zodat zei ook alle obstakels konden bekijken en de deelnemers konden aanmoedigen. Dit jaar was het de 2e editie van de Farmstacle Run Heino 2016 en direct een verdubbeling van de deelnemers er deden maar liefst 1000 stoere boeren mee!
Wat een top prestatie van de organisatie om wederom weer een mooie editie neer te zetten op naar volgend jaar!! Top geregeld! Het weer speelde mee dus de drone kon op diverse plekken de lucht in, door tijd gebrek niet alle obstakels in beeld kunnen brengen maar volgens mij een mooie compilatie neer weten te zetten.

Hebben jullie ook met plezier gekeken deel dan dit bericht en like mijn Facebookpagina Made by Drones Of laat een reactie achter onder dit bericht of op Facebook. Hieronder zijn de foto’s te zien via het album en de video via YouTube.
De beelden zijn geschoten met de DJI Phantom 3 Professional en de DJI Osmo handcamera met gimbal, beide voorzien van een 4K camera.

Binnenkort komen de beelden van 2017 online te staan! Eerst alle beelden uitzoeken en monteren. Houdt de Facebook pagina in de gaten of deze website voor de updates.

Paar foto’s van de 3e editie 2017!

FarmstacleRun Heino 2017

Afgelopen zondag was alweer de 3e editie van de FarmstacleRun Heino. Hier een paar foto's vanuit de gewone camera!

Farmstacle Run Heino 2016

Farmstacle Run

Farmstacle Run te Heino een parcours over en door het boeren leven in en om Heino!!

Farmstacle Run Heino 2016

facebook                          youtube-subscribe

4 comments to “Farmstacle Run Heino 2016”

You can leave a reply or Trackback this post.

 1. Willem Mulder - 20 juli 2016 at 21:24 Reply

  Kippenvel van de mooie beelden, Mark / Made by Drones Bedankt!

 2. Lisa morrenhof - 21 juli 2016 at 12:17 Reply

  Mooi gedaan Mark! Ziet er goed uit!

  • Made by Drones - 21 juli 2016 at 12:45 Reply

   Dank je Lisa, jullie hebben ook een mooie serie foto’s en video’s gepost zowel op Farmstacle Run als op Crefoli. Nu alles beetje aan het terug kijken. Op de dag zelf is dat ook niet echt gelukt 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.