Dutch Masters of MTB Haarle

Dutch Masters of MTB Haarle

Afgelopen zondag 18 maart was de tweede editie van de Dutch Masters of MTB Haarle ook wel de “Monster tocht” genoemd. Een 200 km tellend parcours door de bossen van Salland en Twente met maar liefst 1000 hoogtemetingen.

Om 06:00 uur zijn de bikkels gestart onder koude en winderige omstandigheden met hun barre tocht. De eerste bikkel kwam rond 13:30 uur over de finish en de laatste bikkel finishte rond de klok van 20:00 uur. Totaal deden er 1000 bikkels mee aan deze unieke MTB tocht.

Samen met Social Media Promo hebben wij deze dag vast gelegd zowel vanaf de grond en vanuit de lucht. Social Media Promo heeft via Facebook live verslag gelegd van de gehele dag en wij hebben met de drone een aantal shots gemaakt! Helaas waaide het te hard voor meer mooie shots.

Meer weten over het toepassen van drones voor uw evenement of project informeer gerust eens naar de mogelijkheden! U kunt mij bereiken via Tel: 06 200 93 642 of via stuur even een bericht via onderstaand contactformulier.
Of even een kijkje nemen op de bouwpagina van Made by Drones, klik dan even op de volgende link http://madebydrones.nl/bouw-projecten-overijssel/

Hieronder een korte edit die we ter plaatse hebben gemaakt!

Dutch Masters of MTB Haarle

facebook                          youtube-subscribe

Wilt u reageren op dit bericht of meer informatie over onze diensten neem dan even contact op via onderstaand contactformulier.